2013

Onsdag 24 juli 2013

Hjelpe meg som tiden går, allerede 3 mnd siden jeg skrev i dagboken og full sommer. Det har vært noen dager nå med nydelig sol og varme så det er fælt å gå i jobb. Men sånn er det. Begynner tidlig så får nyte solen litt om kvelden i hvert fall.

Mye har skjedd siden sist. Bubo er blitt 15 mnd og det begynner å bli tid for Hd røntgen. Det kan bli spennende nok, men først skal vi på fugletrening på Østlandet neste helg. Flere av kullsøsken og oppdretter skal også så det blir sosialt og kjekt samtidig.
Helgen etter er det besøk til Livars foreldre og litt besøk her hjemme inni mellom. Så setter vi kursen mot Sverige 21 august. Tenk at det snart er 1 år siden sist. Tiden fyker av gårde.

Vi har vært på et par utstillinger og Bubo har gjort det bra. Han må få litt mer alder og bli litt mer ferdig så blir det nok kjempebra 😉. Nå er Livar begynt å sykle litt med ham og det syns Bubo er kjempegøy. Han hopper opp etter selen for det går ikke fort nok å komme i gang. Og så løper han fantastisk flott. De får jo fantastiske bevegelser av sykling samtidig som ryggen blir stram og fin.

På jobben er det stille og rolig, og nå som været ble helt fantastisk er det ennå mer stille. Så det er nesten litt ferie å gå på jobb nå. Men det kan bli litt lange dager.

Skal prøve å bli litt flinkere å skrive i dagboken fremover. Men etter at jeg kom på facebook blir det mye der. Litt lettere og så får du mye mer respons. Men skal prøve. Fortsatt god sommer alle i hvert fall. Nyt den 😀🙂🤩

Søndag 28 april 2013

Tiden fyker avsted. Vi skriver 1 mai om et par dager og våren burde vært her for lengst. I går trodde jeg den var i anmarsj for da skinte solen fra en blå, blå himmel og den varmet godt. Men så kom drittværet igjen i natt med full styrke og det har blåst og regnet i hele dag. Akkurat nå titter solen så vidt frem men det varer nok ikke lenge.

I dag har vi vært i bursdagsbesøk til lille Torill Sofie ( Toffi som hun kalles til daglig). Min sønn hadde stått for denne flotte bursdagskaka og jeg er imponert🙂. Kanskje han skal få lage kaker til Snorre sin komfirmasjon også. Ser ut som han har teknikken og fantasien inne i hvert fall.

Ja, jammen skal Snorre komfirmeres til helga. Helt utrolig hvor tiden går. Syns ikke det er lenge siden han var en liten tass som løp omkring og nå er han stor gutt som begynner å titte på jentene snart😉.

Uken etter komfirmasjonen skal vi ha oss en tur østover og over til Sverige på besøk til noen venner. Det blir kjekt med en langhelg og å komme seg litt vekk. Er en stund siden sist nå. Tar med oss en utstilling i Jevnaker på veien også. Med de 2 store. Bubo har gått av treningen. Og så får han treffe tre av brødrene sine og det blir stas 🙂.
Går det bra med dem kan oppdretter stille i oppdretterklasse for mammaen er påmeldt også. Åse og Kristi kommer også så det blir nok mye prating tenker jeg. Livar får bare gå på fototur så han slipper å høre på alt maset vårt😉.

Nå skal jeg se ferdig Rosenborg kampen. Ser ut for at de kan gå på enda et tap. Og så er det jo enda en kamp etter det. Ikke mye annet å ta seg til på en søndagskveld likvel så kan like godt se fotballkamp.

Søndag 7 april 2013

Så var det på tide å skrive noen ord igjen.
I dag har Kluivert og Bubo vært på utstilling på NKK Bergen.

I går var Kluivert uheldig og fikk et overtråkk på ene fremfoten selvfølgelig, og det var ikke blitt bra i dag. Veldig synd for han ville blitt best i rasen hvis han ikke hadde haltet på den ene foten. Men, han ble beste veteran og fikk en strålende kritikk. Blir visst bedre med årene den gutten.

Bubo er jo helt i startgropen i sin karriere i ringen. Har jo ikke fått trent noe med ham heller men fikk trent litt denne uken. I går var jeg så fornøyd for da løp han så fint i tillegg til å vise seg fint når han sto.
Men i dag var det helt andre ting enn meg som var interresant. Og løpe i ringen ville han ikke, her skulle det hoppes🙃. For han var glad som en lerke.
Og det er helt ok. Det er positive erfaringer han skal ha nå og det fikk han til gangs.
Men han vant juniorklasse med exellent og det er veldig bra. Større premiering kommer nok senere, er ikke så redd for det.

Ellers vil jeg ha vår nå. Er mektig lei snø, sludd og kulde. Selv om vi har hatt mye sol i det siste så er det veldig kaldt så det blir ikke noen vårfornemmelse av det akkurat. Men vi er nettopp begynt på april så det er ennå håp.

Nå er det under 1 mnd til Snorre skal komfirmeres🙂. Tiden flyr jammen fort, snart er han en voksen mann han også.

Skal jeg ha meg 1 times trening n og så er det tidlig til køys. Sov lite i natt og i morgen begynner ny uke med tidlig opp. Det blir en ekstra travel uke på jobb også så det gjelder å være litt uthvilt.

Onsdag 13 mars 2013

Da er det vel på tide å skrive noen ord i dagboka igjen. Er jo gått helt i frø, og etter at jeg kom på facebook blir det mindre inne på hjemmesiden.

Nå nærmer det seg påske og med den håper jeg våren virkelig gjør sitt inntog. Vel er det fint vær men det er så innmari kaldt. Jeg vil ha litt varme nå, og VÅR !!!

Jeg har i hvert fall klart å melde Bubo og Kluivert på utstilling i april så det er jo på høy tid atjeg begynner å trene, spesielt med Bubo. Skal ta et raid i helgen. Han trenger jo virkelig et klipp også, spesielt på halsen. Det ser dere vel på bildet også. Her står han og ser opp på en fugl som sitter på en grein over hode på ham. Har vel knapt sett en hund som er mer sprø etter fugl enn han. Så genene i jaktsammenheng er virkelig på topp, det er sikkert. Nå er han snart 1 år også så tiden flyr virkelig fort.

Jeg er i treningsmodus med meg selv også for tiden. Full styrketrening 3 kvarter hver kveld og så tur i en time etterpå. Venter bare på en sykkel (trimsykkel) jeg får i påsken så blir det sykling hver dag også. Syns faktisk det er litt kjekt nå når jeg har holdt på en stund og blir stresset hvis jeg ikke har tid en kveld. Men hittil har det gått bra. Trener jo hjemme så da er det jo tid en eller annen gang i løpet av døgnet.

Ellers gleder jeg meg til påske nå og en uke fri. Det blir faktisk en og en halv uke når jeg tenker etter🙂. Vi skal nedover til Livars foreldre en tur først og så ha litt fri hjemme. Håper bare det blir fint vær. Påsken er jo forholdsvis tidlig i år.

Men enn så lenge er det bare å gjøre klart for ny arbeidsdag 🤩.

Fredag 1 februar 2013

Så var det fredag og helg🙂🙂. Det smaker like godt hver uke og for hver dag blir det litt lysere og litt nærmere vår. Når jeg ser solen får jeg vårfornemmelser med det samme, i hvert fall hvis jeg er inne og ikke kjenner hvor kaldt det er.

I går fikk jeg endelig svar på MR som jeg tok av kneet. Skade i 4 leddbånd og den ene minisken var resultatet😮. Heldigvis kunne det helbrede seg selv uten operasjon, jeg må bare ta tiden til hjelp. Dette var 6 uker etter at jeg skadet meg bildene ble tatt så jeg lurer på hvordan det så ut de første ukene. Ikke rart det var vondt nei. Nå må jeg bare passe på at jeg ikke får ny vridning før det er helt leget og det kan være vanskelig nok. Er litt ondt om natten fremdeles og hvis det er kaldt ute merker jeg det mer, men ellers er jeg jo veldig mye bedre enn det var. Så det går rette veien.

På bildet sitter Bubo og ser ut over stranden på Herdla. Mye fugl der så han er jo helt giret. Har ikke sett på maken. Hodet går jo nesten helt rundt bare han ser en fugl. Men snart må han lære at det ikke er all fugl som skal jaktes på. Trenger ikke full frysen i trost liksom😉.

I morgen lar jeg husvask være husvask og drar med Marie og Runa på håndballkamp i stedet. Og så skal vi spise og kose oss. Det blir veldig kjekt, gleder meg masse🤩. Men nå skal jeg se litt på Senkveld før jeg finner loppekassen.

Lørdag 26 januar 2013

Har vært alene med hundene siden onsdag men i dag kom Snorre så da fikk jeg selskap på turen.
Livar har vært i Sverige på toppjakt men det har ikke blitt noe utbytte. Ikke som kan brukes til middag, men de har hatt en fantastisk fin tur ellers og det er det viktigste. Kalde dager med godt over 20 minus på det meste men med badstu og god fyr i ovnen i hytten hjelper det på det meste🙂. De kommer hjem i morgen så da er gutteturen over for denne gang.

Var veldig spent på hvordan det ville gå her med tur med 3 hunder og et ødelagt kne. Men det har gått veldig bra. Har gått i skogen og på vei og begge deler har gått fint. Har vondt i kneet om natten og kjenner det hvis jeg sitter med det bøyd en stund men er jo utrolig mye bedre enn jeg var den første måneden. Nå har jeg vært på MR og får svar denne uken så får vi se hva de sier. Vil jo helst ikke operere så jeg håper jo......

Bildet viser Bubo på Herdla i dag, i stand på en kråke. Han er absolutt fullstendig gal etter alt med vinger så det er ikke lett å gå tur på et sted med så mye fugl. Men han satte seg flott på kommando hver gang en fugl lettet og fløy og det lover jo bra. Hva han gjør i løs tilstand gjenstår jo å se selvfølgelig, men syns nå det er bra så langt. Nesten synd det var snø på bakken for han går jo i et med den med sine farger. Og han var fin på bildet så synd han ikke kommer til sin rett.

Ellers står det pinnekjøtt på menyen her i morgen. Ser det er så pass mye igjen etter jul at det må bli et måltid nå også før det blir for gammelt. Er likevel mer igjen til påske😉. Tenker han syns det er bra å komme hjem til pinnekjøtt i morgen når det ikke ble fugl i sekken.

Torsdag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på mange, mange år. Gikk til frisøren og klippet meg. Var litt lei det veldig lange håret som alltid er i veien så nå ble det 15-20 cm kortere. Var litt spent men er fornøyd med resultatet så da er jo alt greit. I følge Snorre lignet jeg veldig på min ene datter så jeg får ta det som et kompliment😀.

Nei, det er vel tid for siste luftetur før natten så jeg får gi meg for denne gang. Jeg MÅ bli flinkere til å skrive i dagboken i år !!!!!🤨

Tirsdag 1 januar 2013

Det nye året er blitt 1 time gammelt. 2012 er historie og det er jeg jammen glad for. Hele året var tungt og slitsomt og det toppet seg helt siste måneden.

Først ødela jeg kneet og ribbebeinet. En uke før julaften fikk jeg omgangsyke - begge veier, med feber og hele pakken. Varte i 5 dager og da tenkte jeg : heldigvis frisk til jul 🙂.

Men den gang ei. 1 dag var jeg bra så var det full fart påan igjen, denne gang med influensa. 5 kilo rant av på 10 dager og jeg var skikkelig elendig🤒. Fremdeles er jeg ikke helt bra, er enda veldig slapp hvis jeg prøver å gjøre noe og matlysten er ikke på topp heller.

Men nå håper jeg på at jeg har fått min dose og at 2013 får bli et kjempefint år for meg og hele min familie. Jeg krysser i hvertfall fingre og tær for det🤔.

Enda fyker det noen raketter forbi hushjørnet her men det er egentlig veldig rolig. Vi bor så avsides til at det blir aldri det helt store uansett.
Hundene bryr seg over hodet ikke om hverken smell eller lys så sånn sett betyr det ingen ting.
Været har jo heller ikke vært det store frem mot nyttår så julebukker så vi lite til også. De går nok helst i byggefeltene der det er kort avstand mellom ringeklokkene, forståelig nok.

Så får vi se hva det nye året vil bringe. Foreløpig ser jeg mest frem til nyttårshopprenn og hoppuke. Tour the ski og annen sport. Så får vi ta resten som det kommer.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN 🙂🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 12:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

...
22.08 | 15:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

...
04.05 | 20:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

...
04.05 | 17:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE