Til minne om

LAD Født 11.08.83

Velkommen til hjemmesiden vår

LAD var min andre collie. Den første het også Lad og den fikk jeg i 1976.

Da jeg var 10 år gammel fikk jeg en bok i julegave som het "Lad" og som handlet om en collie som ble stjålet og ført mange hundre kilometer hjemmefra. Men som klarte å stikke av og finne veien tilbake til sin familie.
Boken var så trist og rørende at jeg ble fullstendig frelst på hunderasen og hunder i det hele tatt. Derfor fikk de 2 første colliene dette navnet. Hunder har alltid vært en del av livet mitt siden.

Chiko

Black Hawkwind Black Chiko var en groendael som jeg kjøpte i 1984. Jeg hadde lyst på en annen rase og syns de var vakre. Dessuten var det en gjeterhund dette også. Chiko var en av de første av rasen i Bergensområdet. Den gangen var rasen ganske ny i Norge, men i dag finnes det svært mange av dem og også av de 3 andre variantene som finnes av rasen. Han var også svært vakker og ble ganske tidlig Norsk utstillings Champion. Han ble også far til mange valper og kan nok finnes langt bak på en del stamtavler den dag i dag.

Sindy

Cressida another touch o`class (Sindy) var stammoren i mitt oppdrett. En aldeles vidunderlig klok og snill hund som forgudet familien Hun hadde 19 valper etter seg som alle ble røntget for HD og der samtlige 19 var fri.
Hun ble kjøpt hos Helga Skiftun i Haugesund og vi har vært de beste venninner siden.
I hennes første kull beholdt jeg en tispe og en hanhund.

Kimbo

Hanhunden var Marhelena`s Adrian Emilè som det er bilde av under foto. Han var også en flott hanhund som har mange avkom etter seg. Han var også Norsk utstillings champion.

Sindy, Kimbo, Gin og Falco

Marhelena`s Bruce Shadow (Gin) og Marhelena`s Came in success (Falco) var også hunder jeg beholdt fra eget oppdrett og begge disse har også valper etter seg.

Emma

Shetland Sheepdogen Emma var en tispe som jeg hadde på fôr en periode.

Dette er noen av hundene jeg har hatt opp igjennom.
Kommer nok flere bilder etter hvert som jeg klarer å finne dem frem. Det var ikke data i den perioden.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 12:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

...
22.08 | 15:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

...
04.05 | 20:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

...
04.05 | 17:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE