Velkommen til vår bildebok

I april 2014 flyttet vi til Lindås som ligger nord for Bergen og her bor vi med våre tre hunder og to katter. Sammen har vi fem barn og syv barnebarn.

Huset ligger bokstavelig talt i skogkanten hvor det er godt med rugder. Gode treningsmuligheter for hundene med andre ord, men først må vi bli kjent med grunneierne. Jeg håper vi får samme tilbakemelding som vi fikk på Askøy:

"Jeg vil ikke se den hunden i bånd" !!
 
🙂

Marit har hatt hund "hele livet" og tidligere drev hun oppdrett på collie. Livar har jaktet siden han var guttunge, først harejakt sammen med sin far og senere på egenhånd, spesielt støkkjakt på fjellryper. Epo var hans første hund og nå kan han ikke tenke seg et liv uten hunder - det har blitt en ny livsstil. Vi reiser mye på turer, jakt og utstillinger og koser oss veldig med det. Snorre vokste opp sammen med Epo og nå senere også med Kluivert, Tetrix og Bubo, han blir en nok en hundemann skal du se. Etter hvert har også Quizz og Joy kommet til :-) 

Klikk på boken og sidene for å bla:
Flash-spilleren må oppgraderes

Hvis du vil se denne siden, kan du klikk her for å hente den nyeste versjon av Flash fra Adobe. Når installasjonen er ferdig, kan du komme tilbake hit og se siden.

Hvis du ser denne beskjeden selv om du nettopp har oppgradert Flash, bør du lukke alle Internet Explorer-vinduene, starte på nytt og komme tilbake til siden.

Du kan også klikke her for å se bildeboken uten å hente Flash, men det kan godt være det ikke ser ut som det skal.

Runa 10.12.2010 16:20

hahaha det ar menge fine bilder

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 10:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

22.08 | 13:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

04.05 | 18:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

04.05 | 15:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?