Siste nytt

Da var denne lille bartevennen Joy på plass 🙂🙂

http://www.maritoglivars-hunder.net/450217795?i=179386559


Da er snart denne unge herremannen (Zettertjärns Quizz) på vei til Åsheim 🙂

Foto: https://www.facebook.com/groups/49970947055

9/4- 2021

Nå begynner det dessverre å tynnes i rekkene, Epo, Kluivert, Tetrix og nå nylig Tango er sammen et eller annet sted, det er sikkert. 

Vi som er igjen savner dem slik som dyrevenner vet og minnes de store personlighetene, hver av dem størst på sitt vis - uavhengig av fysisk størrelse. Jeg tenker vi sier at de alle har satt sine poteavtrykk både her og der!

Livet hadde faktisk ikke vært det samme uten dere!  

Foto: https://utforsksinnet.no/wp-content/uploads/2018/07/ha%CC%8And-pote.jpg

10 september 2011

Det ble nesten certet enda en gang på Tango i dag. Forbasket men det skal ikke være lett, det opplever de fleste. Fantastisk flott kritikk, som vanlig, men endte med CK, Rec Cacib, 3 BHK.
Normalt et kjempebra resultat på NKK men når man venter på championat så blir det likevel ikke det samme.
Han får det nok, Signe får bare ha tålmodighet. Han er jo så utrolig flott🙂.
En god trøst var det at Ulla og Åsa`s Stenrøsets Ebba Trollslända (Lorrie) gjorde rent bord med CK,Cert,Cacib og Bir. Og det som unghund i skarp konkuranse. Spesielt siden de tok turen ens ærend for Tango`s skyld. Vi gratulerer dem begge masse😀.
Har ikke kritikker men Lory fikk en kritikk som ikke kan bli bedre, dommeren lovpriste henne.
Hennes mor ble i tillegg 3 btk med ck.

31. juli 2011

I dag var det Tango sin tur til å få cert🙂. Det var så fantastisk bra. Nå har begge to fått cert og bedre kan det ikke bli.

Tango ble dømt av dommer Petter Steen fra Norge og fikk følgende kritikk :

Stor og kraftig hanne av meget god type. Godt hode og uttrykk. God hals og overlinje. Tilstrekkelig vinklet. Kropp i god kondisjon. Litt løs fremme. Rører seg trevligt fra siden. Kunne hatt litt mer reisning. Står godt på sine ben. Velvist.

Tetrix ble ikke stillt i går og i dag ble han 3 i championklasse med Ck. Helt greit, denne dommeren satte frem hunder som fikk blå på fredag så han likte tydeligvis andre typer.
Dommer for Tetrix var Thorbjørn Skaar og kritikken var følgende :

Velbalansert helhet med meget godt hode og uttrykk. God hals og rygglinje. Gode vinkler framme og bak. Utmerket kropp og benstamme. Utmerket pels. Velpresentert.

Vi er godt fornøyd med utstillingene🙂🙂🙂.

29 juli 2011

Jammen klarte ikke Tetrix det svenske championatet i første forsøk 😀.
Og jeg som var sikker på at løpet var kjørt lenge før jeg gikk inn i ringen. Det var jo 5 hunder bare i championklassen. Og så går gutten hen og blir 2bhk med ck, cert og res.cacib. Det er bare så vidt det har gått opp for meg fremdeles.

Dommer var Nils Molin og han fikk følgende kritikk :

Utmerket helhet. Kompakt i kroppen.Godt neseparti og stopp. Korrekte ører. Gode vinkler og beveglser men litt trange.

Jeg er kjempeglad for å si det mildt 😘😘😘

18/6-2011

Nera, datter til Epo fra siste kullet med Vip ble Bir på Unghundskue i Oslo i dag. Veldig kjekt at Epo`s datter viser poter i ringen og gjør det så bra. Hun er ikke 14 mnd enda så hun har mange gode år foran seg, både på jaktprøver og utstilling.
Siden Toril har henne på fòr vil hun nok også få valper med tiden.
Lykke til videre Nera, vi er stolt av deg😀

Her er kritikken hennes, kan det gjøres bedre ???
Dommer var Åge Olaussen.

Tispe av meget god type. Meget vakkert hode. Nydelige øyne og perfekt ansatte ører. Korrekt bitt. Kraftig rygg med perfekt kryss. Meget god underlinje. Flott vinkling for og bakbein. Korrekte farger og tegninger. Nydelige bevegelser. Flott gemytt.

29 mai 2011

Det ble "Very good" på Kluivert i dag også. Himmelens sluser åpnet seg akkurat tidsnok til at vi skulle entre rngen med haglebyer og skikkelig vind så Kluivert krøkte seg sammen og sto som en "krøkke" i ringen.
Så greit nok det.
Her er kritikken i dag for dommer Oscar W Nilssen.

Passe stor. Godt hode. Spenstig, men noe kraftig, tung kropp. Langt men for avfallende kryss ( Ikke rart sånn som han sto sammenkrøket i vinden) God underlinje. Meget bra benstamme. Gode vinkler. Beveger seg godt. Gode farger og bra pels.

Lørdag 28 mai 2011

Det ble "very good" til Kluivert i dag på VFK sin utstilling. Dommeren ga 2 røde sløyfer til 12 hanhunder. Så vi får være fornøyd med det.

Dommer var Marina Bengtsson fra Sverige og her er kritikken :

6 år gammel hanne. Maskulint hode som kunne hatt litt mer dybde. God hals og rygg. Velutviklet brystkasse. Tilstrekkelig vinklet foran og bak. God benstamme, gode labber. Rører seg med god stil fra siden.

Søndag 10 april 2011

Tetrix ble 2BHK med CK og Res. Cacib for dommer Ulf Bråthen, Danmark.

Han fikk følgende kritikk :

Excellent. Kort, kompakt maskulin hanhund. Maskulint hode.Bra hals. Kort rygg/lend. Normalt vinklet bak. Utmerket pelskvalitet og farge. Ok haleføring. Beveger seg godt fra siden, litt løs foran.
Velpresentert.

Lørdag 9 april 2011

Kluivert overrasket oss skikkelig og ble 2bhk med Ck og res.cacib i dag.

Han fikk flott kritikk også :

Excellent type. Meget godt hode. Utmerkede linjer i kroppen. Velstillte gode ben. Utmerket pels og farge. Noe trippende bakbeins bevegelser. Utmerket mentalitet.

Dommer var Torbjørn Granheim

26/9-2010

I konkurranse med nesten 30 cairn terrier gjorde Stenrøsets Balder ( Tango) rent bord på BSBK sin utstilling i dag. Cert og Bir. Nå har han 2 cert og 10 ck og det i like sterk konkurranse hver gang. Imponerende🙂🙂 Hadde han vært litt kvikkere i ringen enn han er hadde han nok hatt mange flere cert. Uansett, det er en ære å gå i ringen med den vakre gutten. Gratulerer Signe og Adrian. Dere har lov å være stolte begge to🙂

Dommer i dag var  Monique V Brempt fra Belgia
og Tango fikk følgende kritikk :

Nice,good condition. Very nice head in all its forms. Good breast bone. Nice nack, tailset, topline and angelations. Moves well behind and front. Nice temp.
Dette bildet, tatt med mobil får duge til jeg får tilsendt BIR/BIM bilde og kan legge det inn.

25/9-2010

Jeg var redd jeg hadde nappet litt for mye av ham og var litt i stuss om jeg skulle stille ham i Championklasse i dag, men det var helt ubegrunnet. Det første dommeren spurte meg om var om jeg stelte hunden til utstilling selv. Først trodde jeg han mente det negativt, men det var tvert i mot, så det er jeg litt stolt av.

Dommer var Hans van den Berg fra Holland

Kritikk :

2 Years. Exellent type. Up to size. Very nice show condition. Nice headshape. Strong mussel. Dark eyes. Good front and rear. Short back. Exellent coating. Exellent movements.

12/9-2010

Endelig,endelig, endelig 🙂🙂🙂
Det høres vel litt rart ut å si det om en hund som så vidt har fyllt 2 år men når han har stått en plass fra Nkk certet 3 ganger i sommer må jeg ha lov til å si det likevel.

I dag hadde jeg mer sommerfugler i magen enn jeg har hatt på evigheter når jeg skal i ringen. Men jeg hadde en god magefølelse. Tetrix var nr 1 i ringen i åpen klasse der det stillte 5 hunder. Men da jeg hørte hva dommeren sa på kritikken skjønte jeg at han hadde en stor tjangs til å bli champion i dag.

Dommer var Jahn Stääv fra Sverige og kritikken lyder slik :

Utmerket type. Fine ører. Korrekt bitt. Meget bra skulder,rygg og kryss. Velutviklet brystkorg. Meget bra pels og farge. Utmerkede rørelser. Godt temperament.

Han ble slått av en champion i beste hanhundklasse og ble 2 Bhk med res.Casib.
Men det gjorde ingen verdens ting for nå var den lille svarte hjerteknuseren vår Norsk utstillings Champion 😀😀😀
Jeg var i lykkerus hele veien hjem og er det enda.
Jeg skal faktisk feire med en pils i kveld, og jeg som nesten aldri drikker. Men i dag må jeg jo få feire litt eller hva ?

Søndag 5 september 2010

I dag våknet vi til striregn og sur vind og rundt 8 grader. Ikke mye motivasjon til å gå på utstilling når vi visste at vi skulle stille ute nei.

Men vi dro avgårde. Dommer i dag var Freddy Sten Christensen. Schaeferhund dommer, som sa etter at alle raser var ferdigbedømt, at alle hunder han hadde dømt i dag hadde feil vinkel på overarm. Jeg vil anta at schnauzer skal ha en helt annen overarm og vinkel i skulderen enn en schaefer og mange andre raser men greit nok.

Tetrix tok sitt 12 cert og ble BIR i dag også. 🙂

Kritikken lyder slik :

Stor kraftig han av meget god type. Godt hode. God hals, manke og overlinje. Overarm kunne vært skråere/lengre. Meget bra vinkler bak. Korrekt front. God underlinje.Marktrang bak. Meget gode bevegelser fra siden.

Ingen tispecert ble levert ut i går og i dag møtte ikke tispene til bedømming. Men grattis til Davy og Ozzy som begge fikk ck i dag og ble 2 og 3 bhk.

Lørdag 4 september 2010

Vi tok en pause i jakten og dro en snartur ( bare 6 timer hver vei !!!) til Ballangen utenfor Narvik på Rallarutstilling i helgen. Men det var verdt turen.
Tetrix fikk sitt 11 cert og ble BIR 🙂

Dommer i dag var Benny Blid Von Schedvin fra Sverige og han fikk følgende kritikk :

Kort kompakt hanne. God størrelse. Maskulint hode. Litt markerte kinner. God hals og rygg. God brystdybde. God benstamme.Gode lår og bakstell. Gode steg. Stri pels og god farge.


Søndag 15 august 2010


I dag visste vi alle hvem som vant på forhånd så jeg er kjempeglad over at Tetrix vant åpen klasse i dag som i går med Ck og ble 6 beste hanhund totalt. Slått av 4 Championer og 1 unghund. Kom ikke i ringen før halv 3 og i 30 varmegrader men Tetrix holdt koken hele veien.

Dommer var Patric Ragnarson fra Sverige.
Kritikken er jo strålende som vanlig :

Utmerket type og størrelse. Maskulint velformet hode med god lengde.Velpleide små fine ører. Korrekt  bitt, mørke vakre øyne. Allert uttrykk. God hals. Harmonisk vinklet foran og bak. Stram plan overlinje. Velfyllt bryst med fint forbryst. Lave fine haser. Gode ben og poter. God stri pelskvalitet. God sverte og hale. Beveger seg med god stil og steg. Herlig temperament og velvist.

Lørdag 14/8-2010


Tetrix ble 3Bhk med Ck i dag på NKK Oslo. Av 11 hanhunder, deriblant 4 championer må vi si det er bra tross alt. Hanhunden som vant og som snøt ham for certet var en 6 år gammel flott hanhund fra Finland som hadde følgende titler fra før: Fin Ch, Se Ch, Lv Ch, Ee Ch og Lt Ch - og nå også N Ch! 
Hva kan en stakkars 2-åring stille opp mot det? Synd at han kom akkurat i dag ellers hadde Tetrix tatt det, men sånn er det bare.

Dommer var Christian Jouanchicot fra Frankrike og Tetrix fikk følgende kritikk:

Correct bite, Excellent size and construction, Excellent topline, Nice head with good expression. Dark eyes, Excellent earset, very good front, correct back angilated. Correct tailset. Excellent movement on side.

Tango fikk også Ck og ble 2 Vk og nr 6 totalt av hanhundene. Veldig bra av 23 hanhunder.

Vi får si oss fornøyd med dagen tross alt. Bildet viser Tetrix når vi  venter på enkeltbedømmelsen i åpen klasse der det var 5 stykker.
 

Lørdag 24/7-2010

Tetrix fikk sitt 10-ende cert og ble Bir på Karmøy sin utstilling 24.07.2010
Dommer var Kitty Sjong fra Danmark.

Ikke mye som er feil på denne kritikken :

Meget godt hode. Korrekt bitt. Godt pigment. Velplasserte øyne. Velansatte ører. God hals og sterk rygg. Velansatt hale. Velvinklet. God brystdybde og fylde. Riktig god pelskvalitet. God benstamme og poter. God farge. Utmerkede bevegelser.

Tango ble den ene plassen fra certet igjen. 2 Vk med ck og reserve BHK. I dag hadde han mye bedre fart i ringen men snuten var mye begravd i marken under bevegelse. Hadde nok vært en tispe med godlukt der før ham.

Han fikk følgende kritikk :

Maskulin hanhund. Gode proporsjoner. Velutviklet hode. Korrekt bitt.Fin hale og overlinje. Velutviklet kropp. Fin hals. Bra bevegelser. Fin pels og farge.

Dommer her var Mona Selbach.

Siste nytt

Lørdag 3/7-2010

Tetrix ble 2 BHK med CK og res.Cacib på NKK Trondheim. Av 9 hanhunder ble han akkurat den ene plassen fra Championatet. Det var en unghund fra Tjekkia som vant. En flott hanhund og helt ok å bli slått av den , men akk så surt å stå den ene plassen fra certet som ville gitt ham championatet.

Han fikk følgende kritikk :

Vakker hanhund i god kondisjon. Korekte bevegelser. God  pels. Vennlig, godt temperament.
Meget godt presentert.

Så var det inn i ringen med Tango. Det var blitt over 30 varmegrader og steikende sol og siden Tango ikke har den største farten i ringen fra før gjorde ikke dette det bedre. Men akk for noen kritikker den gutten får.
Han ble 4 AKK med CK  (11 hanner i AK)

Kritikk :
Meget attraktiv hanhund. Maskulint herlig uttrykk. Korrekt bitt, god overlinje, hals og skulder.
Korrekt kropp, velvinklet bakpart. God pels og bevegelser.

Epo trekte jeg fra utstillingen. Delvis fordi det var dommerbytte og delvis fordi han og Tetrix skulle i ringen akkurat samtidig.

4/7-2010

I dag var det bare Tango jeg skulle stille. Ikke den samme varmen som i går men Tango trenger trening for å showe i ringen ( Gjett om Signe nå har fått beskjed om å trene) Jeg tør påstå at han ville tatt certet både i går og i dag hvis han hadde vist mer glede i bevegelse for kritikkene hans er bare fantastisk. Hør bare på kritikken i dag :

Underbar hanne. Bästa typ og storlek. Underbart hovud og uttrykk. Toppen topline. Utmerkt kors. Välkroppad.Utmerkta skuldrar. Bästa hårlag. Utmerkta rørelser.
Han ble 2 AK m CK og 3 BHK.

Bildet viser Tetrix i ringen i går.

Søndag 20 juni 2010

Så var enda en utstilling unnagjort og det gikk jo fantastisk flott.
I tillegg til å bli Bir Veteran og Bis 2 Veteran vant Epo også avlsklassen med Tipi, Epi, Zero og Ronja. Alle 5 valpene gjorde det jo flott, men vi kan bare stille med 4 stk i avlsklasse dessverre så en måtte velges vekk. At det ble Felix som vant Ak klassen sier jo litt om hvor bra de gjorde det alle sammen.

Kritikken i avlsklassen lyder slik :

Avlsdyret har preget alle avkom med rasetypiske hoder, gode benstammer og vinkler. Forskjellig alder gjør selvsagt at kroppstyngden varierer noe. Alle har utmerket gemytt, pelskvalitet og farger. 4 X 1 pr, 2 Ck og 1 Hp.

Takk til alle sammen som meldte på til utstilling og gjorde det mulig for Epo å få prøve seg i avlsklassen.

I tillegg gjorde Kluivert det flott også. 1 AK og 2 AKK.
Vakkert fremvist av Åse Uglehus som var en fantastisk hjelp for meg hele helgen🙂


Bilde viser Epo med 4 avkom i avlsklassen

Søndag 29/5.2010

Epo fornekter seg ikke. I konkurranse med 14 hanhunder ble han 3 beste hanhund med Ck og Bir veteran pluss Bis 2 veteran. Han fikk en glitrende kritikk til tross for et par kilo ekstra på kroppen.

Kritikken lyder slik :
Maskulin, rasetypisk hann med prima hode. Skjønne øyne, vel ansatte ører. Fint uttrykk, god hals, prima rygg, sterkt kryss, vel ansatt hale. Fin underlinje, god dybde og volum. Sterke velvinklede lemmer og gode poter. Akseptable bevegelser, har mistet ungdommens drive. Farge og tegninger ok. Prima velpleid pels. Godt temperament. Prima handlet. Godt i stand.

Kluivert fikk også en kjempeflott kritikk men fordi han krysset bakbeina i bevegelse ble det 2 premie på ham.

Siste nytt

Søndag 23/5-2010

Tetrix tok sitt 9-ende cert og Bim på Dobbermanklubben sin utstilling i Bergen 23.05.2010
Dommer var Kresten Scheel fra Danmark og han fikk følgende kritikk :

2 år gammel maskulin hanhund. Rikt godt hode. Kraftig neseparti,godt uttrykk og velbårne ører.
Moderat lang hals. Prima stram overlinje.Fin haleansetning. Velvinklet foran og bak. Prima stri pels. Utmerkede bevegelser sett fra alle sider. Utmerket driv bak.

Fredag 30.04.2010

Etter en lang og strevsom økt for Toril, Berit og ikke minst Vip som endte i keisersnitt for å få ut de 2 siste er endelig alle 13 valpene og mamma`n falt til ro og har det bra 🙂 Alle er frisk og sunn og ingen har noe hvitt på seg.

7 tisper og 6 hanvalper er fantastisk flott. Vi er imponert over både Vip og Epo. Nå må bare alt fortsette å gå bra.

Alle tispene er bestilt for lengst men det er enda noen hanvalper igjen 🙂


GRATULERER Toril og Berit. Gleder meg til å se dem og skulle gjerne vært der og hjulpet til nå med alt arbeidet som venter.

Torsdag 22 april 2010Da er Ronja bekreftet fri for HD. Selv om dyrlegen mente det var klare A hofter ble det B fra NKK da de leste av. Men det betyr så lite. Ronja er fri for HD og det er det viktigste. Da er alle 3 valpene røntget i kullet til Shakira og Epo og alle er fri😀😀

Søndag 18 mars 2010

Epo ble BIR Veteran i dag på NKK sin utstilling i Bergen. Det var 12 hunder i BIS veteran og der ble han ikke plassert. Han har et kilo for mye på kroppen og i tillegg var det en Bis dommer som ikke er utpreget interresert i jakthunder.
Siden vi glemte fotoapparatet i dag legger jeg ved et bilde av Epo da han var 18 mnd og i sin grønne ungdom i stedet.

Ellers var det en trivelig dag , var ikke hjemme før i halv 5 tiden. Men masse koselige folk rundt ringen gjorde at timene gikk fort likevel🙂

Lørdag 17 april 2010

"Bare" Beste unghund med HP til Tetrix i dag på NKK.
Dommerbytte var ingen fordel for oss men bevares, vi kan ikke vinne hver gang. Tetrix er jo fremdeles bare unghund og det glemmer jeg nesten. Og han har tross alt 8 cert allerede.

Da var det desto kjekkere at han ble øyenlyst fri etterpå. Det er jo tross alt mye viktigere. Hadde han hatt noe på øynene hadde jo det vært mye verre. Så vi er kjempeglade uansett med dagen.

Nå får vi se hvordan "den gamle" gjør det i morgen. Det blir jo artig å stille ham etter gammalt, er en stund siden sist. Tenker han blir passe fornøyd med meg når han ser at han skal i ringen igjen.Da har Vip vært på ultralyd og har ikke mindre enn 10 valper. Jammen holder Epo koken fremdeles. Det blir spennende🙂 Valpene kommer rundt 30 april.

Vi må nok en tur østover og se de små når de får noen uker på seg tenker jeg. Gleder oss allerede.

Vi får håpe på mange tisper siden det er så mange bestillinger på det. Lykke til Toril, misunner deg den herlige valpetiden 😘


06.03.10

Tetrix fikk sitt 8 cert og ble BIR på Norhordaland sin utstilling i dag for dommer Jeff Luscott England.
BIM ble Made in Spain Emotion. Eier Rune Toftum.

13.02.10

Tetrix tok sitt 7 CERT og ble BIR på Ølen - Etne - Vindafjord Hundeklubbs utstilling i dag. Dommer var Terje Lindstrøm.

Norsk Gordonsetter Klub:

Da har vi fått bekreftet at Epo ble Årets Utstillingshund for 3 året på rad i Hordaland.
Ikke verst for en som fyller 10 år snart.

Han har i tillegg 2 ganger (2005 og 2006) vunnet Årets beste jaktpremierte utstillingshund i Norge samt at han ble nr 2 i 2004.

Vi er stolte av gutten🙂🙂

Lørdag 12.12.09

Gode nyheter fikk vi atter en gang på fredag om Epo`s avkom. Tonekollen`s Raga og Tonekollen`s Epi fikk begge A hofter etter å ha tatt røntgen på tirsdag.
Et skår i gleden var at Tonekollen`s Zanto fra samme kull fikk C på hoftene. Selv om ikke det er noe hinder for Zanto så er det likevel synd da han er en nydelig hund.
Men vi kan vel ikke vente at alle skal bli helt fri heller.
Uansett så har Epo en flott statistikk på valpene etter seg så langt og vi håper det fortsetter.

Går alt som planlagt så blir det et par kull valper etter ham neste år også. Det blir spennende å se.

Men nå går det meste i juleforberedelser. Litt stress er det jo men jammen skal det bli godt med litt julefri nå. Vi gleder oss 😘

2 desember 2009

Epo`s valper med Tonekollens Chanira begynner å vokse til og er blitt 15 mnd. Tonekollens Frost med sin første fugl og her poserer han stolt sammen med sin eier. Det er så kjekt å se at hundene blir brukt til jakt og andre aktiviteter.
Vi ønsker lykke til videre, det blir nok flere fugler etterhvert 🙂

Tirsdag 17 november

Utstillingstrening.

Jeg kommer til å holde et kurs i ringtrening på nyåret før utstillings sesongen begynner. Helst en liten stund før så det kan trenes litt i etterkant også. Det vil også være mulig å få klippet hundene der hvis det er raser som jeg klipper.
Har du lyst å være med må du melde din interesse til meg på mail eller tlf. Litt begrenset hvor mange det er mulig å ha med, men alle raser kan være med. Kurset blir mest sannsynlig holdt på Laksevåg
.

Lørdag 7 november

Da var vi kommet vel hjem. CK, beste unghund og 3 BHK fikk Tango i dag. Kun slått av en halvbror og en champion. Veldig bra i den store konkuransen som det alltid er på cairn terrier 🙂 Gratulerer Signe og Adrian.
Se mer under dagbok
.

Mandag 26 oktober

Rett før jeg ble liggende strekk ut i influensa traff jeg Åse Uglehus og fikk hilse på hennes nye skjønnhet, gordonsetteren "Snuppa".
En aldeles nydelig ungtispe med den flotteste svanehals og beste skulder jeg har sett på en gordon på lenge. I tillegg var resten av kroppen og hodet også veldig flott.
Hun mangler et par kilo på kroppen men du verden, når det skjer har du fått deg en fantastisk hund Åse. I tillegg har hun A hofter. Skulle gjerne tatt denne hunden med meg hjem. Hun har også flotte aner når det gjelder jakt så her har du sikret deg en stjerne på alle måter. Gratulerer, skal bli veldig spennende å følge henne videre.🙂🙂

Fredag 16 oktober

Da er Epo`s datter SE-Kemi som han har med Faksfjellet`s Shakira HD røntget fri med A hofter. Kjempeflott🙂🙂🙂

                                                        
Tetrix tok sitt 6 cert og ble Bim på BSBK sin utstilling i dag. Bir ble Made in Spain Granada. Eier Rune Toftum. Vi gratulerer.
Dommer var Dan Ericsson.

 

Kompisen Stenrøsets Balder (Tango) tok Cert og  2bhk på Norsk terrierklub sin spesialutstilling i dag i konkurranse med 30 cairn terriere. Imponerende.🙂🙂
Vi gratulerer masse.
🙂


Livars far ble skikkelig royalist etter at Kronprins Håkon og Kronprinsesse Mette Marit besøkte Sokndal den 3. september 2009. Kanskje særlig etter å ha hilst på Kronprinsessen :-)


Tetrix fikk CERT og BIM samt CERT og BIR på Rallarutstillingen 5. og 6. september.

Livar 15.08.2011 23:00

Heisan. takk for det. Snorre ser frem til at han blir gammel nok til å være med. Neste år blir ilddåpen hans på skytebanen - så får vi se. Snorre hilser

trond.eirik@bluezone.no 15.08.2011 22:30

kikker innom, : skitt jakt.
Brage og Trond

Elin 20.11.2009 09:37

Flott at du skal arrangere ringtrening igjen!! Vi er med Elin og Tinka

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 10:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

22.08 | 13:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

04.05 | 18:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

04.05 | 15:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?