NUCH, SUCH Pepalfa's Gap Gatsby S41588/2008

Tetrix 3 år

7. november 2020

Vår lille skjønne Tetrix har reist over regnbuen og tårene vil ikke slutte å renne. Du var så klok, så lett å forstå hva du mente. Aldri redd for noe, trygg i alt. Og du var rundt oss (særlig Marit) døgnet rundt i 12,5 år. Alle utstillinger, alle reiser, men ikke minst alle hverdager. Du viste din glede og kjærlighet hele tiden. Du har satt dype spor i hjertene våre og du vil aldri bli glemt. Bubo har mistet sin «boss» og sørger også dypt. Håper du nå løper glad og fornøyd i hundehimmelen sammen med Epo og Kluivert. Vi var så inderlig glad i deg lille ‘store’ venn.


  

Tetrix kom til oss fordi vi passet dvergschnauzeren Tinka og dermed ble totalt frelst i rasen. At det kan være så mye hund i en så liten kropp er helt ubegripelig.

Så vi startet å lete og endte opp ved Pepalfa`s kennel i Sverige. De har nydelige hunder og i juli 2008 satte vi oss i bilen og dro rett til et stykke ned forbi Gøteborg for å hente ham. Da hadde vi tatt samme turen 14 dager før for å plukke ham ut i kullet på 6. Vi var heldig å fikk velge hvem vi ville ha og foreløpig ser det ut til å være et godt valg.

Tetrix er blitt hjerteknuseren i familien. En stor hund i en liten kropp som sjarmerer de fleste. Han er full av liv og det finnes ingen som er for "stor" i hans øyne. Enten det er hester,store hunder eller reinsdyr, eller hva som helst annet vesen, må de bare ikke komme her å tro de er tøffere enn ham.

Han er "litt bortskjemt" og fotfølger oss hvor vi enn går...eller ligger 😲

I tillegg er han vakker. I en alder av 3 år har han oppnådd:
 
14 CERT, 22 CK, 4 Res CACIB, 9 BIR og 4 BIM

Ellers er Tetrix snill og lydig og veldig kosete. Vi er så glad for at vi kjøpte ham og ler av alle hans spillopper hver dag. Det er så mye morsomt med den gutten og samtidig virker han så utrolig klok.

Han vil nok sette sine poter i ringen i mange år fremover med en matmor som elsker å gå på utstillinger. Og kanskje blir han pappa med tiden han også. Han har i hvert fall ingen problem med hvordan det skal gå til. 😀
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 12:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

...
22.08 | 15:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

...
04.05 | 20:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

...
04.05 | 17:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE