Marit og Livars gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Signe, Adrian og Tango, 4. aug, 2011
Ja, er vi begynt å komme til hektene igjen??
Tok litt tid - men det har jo på alle måter vært verd det, både med championat til Tetrix og Cert til Tango ble vi fornøyde alle mann - SUPERT !!
Ikke bare det... vi hadde en kjempefin
tur og flott vær - spiste godt og koste oss heftig.. og i ny å ne tok vi et lite glass vin - bare sånn for syns skyld. men det var jo litt godt også :-) Takk igjen Marit og Livar for en super tur med kjekke minner. Tango ligger her ved min side og hilser til Tetrix og Kluivert, men mest tror jeg at han drømmer om Lorrie nå for tiden, han går å lukter febrilsk på alle klærene jeg hadde på når jeg holdt henne. Riktig !! Jeg har jo ikke kunnet vaske de enda ..litt kos må jo han også ha :-)

Skrevet av Snorre F, 1. aug, 2011
Gatulerer så mye med Tango sit svenske cert og Tetrix svenske utstillingschampion!! Det ser ut som dere har kostdere veldig mye i Sverige, nå anger jeg litt på at jeg ikke var med dere til Sverige.

Men jeg har jo vært i Dannmark å spilt Danacup i Hjørring, og det har vært veldig gøy. Og vi spillte mot et profft lag fra England og det lage heter
Protouchsoccerancademy, og det lage utvikler spillere til fotballspillere. de har speidere over hele verden,og de kommer til Bergen. Da er det bare å vere våken når de kommer og ser på oss.
Jeg må ta sjansen.
Skrevet av Helga, 31. jul, 2011
Gratulerer så mye med svensk championat på Tetrix!
Skrevet av Toril, 30. jul, 2011
Hei
Gratulerer så mye med Tetrix.Det var kjempeartig!!
Voff fra to og firebente i Alta
E-post:
Skrevet av Helga, 26. jul, 2011
Hei
Ønsker dere masse lykke til på utstillingene i Sverige og gleder meg til dagbokinnleggene:)
Skrevet av Snorre F, 20. jul, 2011
Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Danmark å skal spille Dana Cup, det kommer til å bli moro og tøffe kamper.
Skrevet av Helga, 16. jul, 2011
Tusen takk for hilsen i gjesteboka og for gratulasjon av barnebarn. Ja, det var en opplevelse du, skal bli herlig å bli kjent med ham oppover. Han skal kanskje hete Mathias. De har ikke helt bestemt seg.
Skrevet av Signe, 10. jul, 2011
Takk for hyggelig besøk av dere i kveld.
Ikke noe heft å få besøk på sparket når besøket har med seg noe godt å tygge på til kaffen :-) Deilige "Pannekakelapper"
Men ingen greier vel å overgå den gleden alle hundene viser når de treffes !! Det er kjekt å se på de.
Hilsen Signe, Adrian og Tango
Skrevet av Kennel Arca Halu, 24. jun, 2011
Hei Marit og Livar
Tusen takk for hilsen i gjesteboka vår.
Må si jeg syns det er et utrolig fin bilde der har på forsiden på hjemmesiden deres, to flotte gutter!

Håper vi treffes ringside igjen snart :-) Så får dere ha lykke til med utstillinger i sommer!

Hilsen
Cathrine & Arild
Skrevet av Helga, 22. jun, 2011
Hei Marit og Livar
Gratulerer så masse med BIR på Epo-datteren og også HD A på henne og kullsøsteren. Kjempefin kritikk. Henne får de nok masse glede av fremover!
Skrevet av Snorre F, 15. jun, 2011
Jeg er den tøffeste fuglen i gaten,
ikke prøv dere.

Hilsen Snorre F
Skrevet av Signe, 13. jun, 2011
Så var den helgen over - Men skal si den har vært innholdsrik og ikke minst ... kjempefin.
Utrolig at Livar og Marit gidder å bruke halve pinseferien for å kjøre meg og Tango land og strand rundt for en utstilling!! Og siden det var terrierspesialen på Jevnaker - hadde de jo ingen hunder de skulle stille selv!
Hvem andre hadde giddet det enn Marit og Livar? :)) Jeg kan ikke annet enn å takke for en fantastisk helg med mye hygge, og takket være mye regn fikk vi noen ekstra naturopplevelser med "på kjøpet." I tillegg var det veldig koselig for både oss og hundene å besøke Åse m/fam på hytten deres. Hun har jo et veldig godt øye til Tango fra før, så Tango benyttet sjansen og prøvde hardt å ta for seg både mannen og sønnen til Åse. Ja, han vet å innynde seg der det passer best. Som han også gjorde med Åsa (datter til oppdretteren) Han gjør seg ikke kostbar på noen måte ... han kliner til og skrur på sjarmen når det gjelder den gutten. Vi har fått noen gode minner ekstra å ta vare på ....enda en gang !! Hilsen Signe og Tango
Skrevet av Brage og Trond, 29. mai, 2011
Takk for ein fin helg Marit, Livar og Snorre
E-post:
Skrevet av brage, 29. mai, 2011
Nikky er fin.
E-post:
Skrevet av Signe, Adrian og Tango, 22. mai, 2011
Du har rett Snorre, vi er ikke alltid like flink å skrive, men nå skal jeg trø til !
Jeg hadde jo en fantastisk bursdagsfeiring hos Marit og Livar i går. Marit hadde jo feiring samtidig, men som vanlig sørger hun for alle andre enn seg selv. Adrian og jeg kom til duk og dekket bord - og ikke minst.... en fantastisk fuglemiddag med tiur, jerpe og enda en som jeg ikke husker, svensker alle sammen iallfall. Utrolig godt, så godt at Adrian og jeg ikke har trengt å spise i dag ! Sier litt om mengden vi greide å sette til livs :-)
Desserten var et kapittel for seg ...Nydelig marengs, med is, vanilje og friske bær. Men ikke et stykke, en HEL kake til hver!! Tok rett å slett resten med meg hjem, det var jo ikke mulig å spise så mye. Men jeg angret ikke på det i dag !! Kanskje Tetrix og Kluivert ikke er like fornøyd - det ble nok ikke mye rester til de to. Tango har tydeligvis også hatt det topp med de i går, gjensynsgleden er jo alltid like stor, idag ligger han her som en "sløyd hyse" ( Litt som moren kanskje :-))

Nyeste kommentarer

23.08 | 10:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

22.08 | 13:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

04.05 | 18:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

04.05 | 15:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?