Marit og Livars gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Snorre F, 20. mai, 2011
Jeg lurer på hvorfor ikke gjestene på siden skriver i gjesteboken? Hvorfor?

Hilsen Snorre F
Skrevet av Snorre F, 19. mai, 2011
Jeg synes det nye bildet av Kluivert og Terix er veldig fint, og jeg må selfølgelig gratulerer Terix med overstått og som har blitt 3 år. Jeg gleder meg til jeg skal være med på jakt, i Sverige en gang.

Glad i dere. Hilsen Snorre F
Skrevet av Helga, 16. apr, 2011
Tenker på dere i denne tunge stunden, nydelig dikt dere hadde til minne om den fine gutten Epo.
Skrevet av Inger Andersen, 13. apr, 2011
Marit og Livar.
Så leit å høre om "far" Epo. Vi tenker på dere i denne triste tiden.
Mvh Zero og Inger
E-post:
Skrevet av Anne-Grethe Eidsvaag, 13. apr, 2011
Kondolerer. Jeg sørger med dere og tenker på dere og kan bare ane hvordan det føles. Tenker på at Chanto straks er 8 år så han begynner å bli voksen han også og ting kan skje. Den tragiske ulykken til Chanira og Epo sin valp Thomas kom jo på toppen av det hele.
Skrevet av Arvid & Kemi, 13. apr, 2011
Skulle egentlig skrive en hilsen og gratulasjon med de fine premiene, men så såg jeg et annet budskap, et sørgelig et, og da ble jeg litt satt ut. Jeg sørger med dere og vet hvordan det nå føles for dere. Jeg får gå hjem nå og snakke litt med dattera hans, Kemi, så får vi to sørge i lag.
Skrevet av Anne-Grethe Eidsvaag, 12. apr, 2011
Gratulerer med gutta. Kjempegøy. Kluivert følger i Epo's fotspor ser jeg. Lykke til videre.
Skrevet av Anita, 12. apr, 2011
Gratulerer så mye med de flotte utstillingsresultatene i helgen!
Og tusen takk for hyggelige gratulasjoner i gjesteboken min! Det er så kjekt at du følger med på colliefronten og har blitt så betatt av det siste kullet mitt. Du fikk jo rett, de stjal showet og fikk mange beundrede blikk. Kjempegøy!

Hilsen Anita
Hjemmeside:
Skrevet av Helga, 11. apr, 2011
Hei Marit og Livar
Gratulerer med ck res cacib og 2bhk på begge guttene i helgen! Det var koselig å se dere igjen, men som du sier skulle hatt bedre tid, men det er show business for you.
Skrevet av Toril, 10. apr, 2011
Gratulerer med Kluivert!!Kjempegøy!!

Hilsen
Tonekollen-kennel
E-post:
Skrevet av Signe, 20. mar, 2011
Ja, det er nok på tide med en hilsen herfra Argentina!! Skal si tiden har gått fort - på mandag er jeg tilbake på jobb igjen!!!! Men det skal bli fint å se deg igjen Marit, og det blir nok en del å snakke om da. Høsten er kommet her, men tror vi får en fin dag i dag. Gleder meg veldig til å se Tango igjen - men han kommer nok til å være sur en ukes tid, han blir jo litt snurt når vi reiser. Kvier meg litt til hjemreisen, reiser herfra kl 07:00 norsk tid torsdag morgen, og lander 23:30 fredag kveld, Puuuhh!!
Adrian har jo enda 10 dager igjen etter jeg er reist. Vi snakkes snart ;-) Masse hilsen fra oss 2 i Argentina. (I dag skal jeg en tur på stranden å sole meg litt, siste innspurt :-))))
Skrevet av Synnøve, 11. mar, 2011
Den blir bare finere og finere denne siden! Dere er flinke =)
Hilsen herr og fru Hortejeger
Skrevet av Toril, 3. mar, 2011
Voff voff Kluivert!

Gratulerer masse med dagen idag!Håper du får en ekstra lang tur i skogen med masse fugl i premie idag.Og avslutte med masse god mat :-)
Leverkake kan anbefales!

Trippelvoff fra Ira ,Chanti og Keino
E-post:
Skrevet av Helga, 19. feb, 2011
Hei Marit
Tusen takk for hilsen i gjesteboka og godord om Laika/Spirit valpene. Ja, det ble riktig en match in heaven med de to. Jeg fikk riktig gåsehud når jeg så det nye bildet av Stella på Anita's hjemmeside. Skikkelig vakker!! Og herlig og behagelig vesen også sier Anita. Der er en drittbra tricolor hannvalp ledig i kullet, hadde situasjonen vært en annen akkurat nå, så hadde jeg nok kjøpt han hvis jeg fikk, og han havnet i Haugesund.... Men en valp må nok vente enda noen år..... Søren også! Lykke til videre med slankingen, du er flink!
Skrevet av Signe og Tango, 13. feb, 2011
Hei på dere igjen, Ja nå er det en stund siden vi har gitt lyd fra oss i gjesteboken! Vi går litt i dvale i disse vintermånedene. Men nå må jeg takke for en fantastisk middag og bevertning jeg har fått i dag, litt av en morsdag for meg! Kan noe bli bedre enn raspeballer og pinnekjøtt? Jeg er "stinn" enda.
Og Tango ligger her som et slakt!! Det tar på og plutselig ha 3 kamerater! Takk igjen for en avslappende dag i Kjerrgarden. Tango nektet meg å ta bilde idag å sette inn, for han har ikke stelt seg helt - Skal komme tilbake til saken når han har fjollet seg litt. (Han sa det var nok med det som Marit har tatt av han.)

Nyeste kommentarer

23.08 | 10:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

22.08 | 13:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

04.05 | 18:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

04.05 | 15:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?