Marit og Livars gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av TORIL, 1. jan, 2012
HEI

JEG ØNSKER ALLE TO OG FIREBENTE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Toril,Ira;Chanti og Keino
E-post:
Skrevet av Elin, 3. des, 2011
Takk for titten inn i din hunde-verden. Her var det flotte bilder av vakkre hunder som ser ut til å ha riktig så gode og aktive hundeliv.
God førjul hilsen fra Odda
Skrevet av Hans, 2. des, 2011
Flot hjemmeside - keep up the god work :)
Skrevet av Helga, 24. nov, 2011
Masse lykke til på Dogs4All. Kose dere!
Skrevet av Signe, 3. okt, 2011
Om det skulle være noen som lurer på om det ble kake på meg i dag ... ja så kan jeg bare bekrefte det :-) Et STORT stykke!! Marit fikk ikke overlevert det selv, så etter litt veiledning måtte jeg snike meg inn på Livars kontor å finne kaken, men det gikk fint ... har ørneblikk i sånne tilfeller. Og den var god gitt !! :-) Så god at jeg måtte ta med litt til
Adrian også -der ble det ble en innertier! GU SÅ HELDIG jeg er som har Marit til arbeidskollega !!
Skrevet av Signe, 2. okt, 2011
Jaså!! Ser du har bakt, men kun bilde ingen tekst ... foreløpig :-)) Hvem har bursdag nå da?? OK, ser god ut - fikk vann i munnen :-)
Alle kakene til Marit er bare topp, smaker enda bedre enn de ser ut som ... og det sier mye! Hvis det ikke er bursdag på gang, skal jeg snakke litt med Livar og Snorre .... kanskje jeg kan prøve en bit ?
Den var jo STOR .....
Skrevet av Anita Østerbø, 27. sep, 2011
Hei Marit!
Tusen takk for at du fortsatt bryr deg om collien og skriver kjempehyggelig hilsen i gjesteboken min! Det var så positivt og fint skrevet at jeg ble utrolig glad for den hilsen.
Du har en fantastisk flott side selv som du er flink til å oppdatere med nyheter om gode plasseringer og fine bilder til. Gratulerer så mye med alle de gode resultatene1 Dere har flotte hunder, lykke til videre!
Hilsen Anita
Hjemmeside:
Skrevet av Åsa Massleberg, 13. sep, 2011
Hej Marit och Signe och tack för en superhelg tillsammans med er och vackre Tango! Vi är så stolta över både Tango, Lorrie och Doris, de skötte sig perfekt och var i superkondition alla tre. Fin utdelning blev det också! Hoppas vi får till en ny tur snart :-)
Kram Åsa
E-post:
Skrevet av ingrid aurora, 12. sep, 2011
Hei dere har veldig fine hunder!
Om du vil kan dere besøke min hjemmeside!
Lykke til
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Signe, 12. sep, 2011
Plutselig så var denne turen over Marit !
Sånn er det - det går alt for fort, men det gjør jo det når vi koser oss :-) Og selv om det ikke ble Cert denne gangen heller på Tango - så vi jo fornøyd-ikke.
Ikke sant mente jeg !!!!!!!
Jeg er veldig glad for Ulla og Åsa greide biffen med sine tisper, det var topp.
Og så kjekt det er å få møte de av og til :-) Takk for en kjekk tur Marit - Bare kos når du ikke trengte stresse denne gangen.
Skrevet av Elin, 10. sep, 2011
Heisann dere fire!
Heiane dere har hatt en fin tur!! Veldig glad for at dere har fått sett hvor fint det er på Senja! :-) Vi må ta en kaffe en dag, du har mye å oppdatere meg på; Sverige, Stavanger, Lexie.... :-) Tinka hadde nok blitt overlykkelig ved ett gjensyn med lover boy'en sin! Snx ;-)
Skrevet av Karl-Gian, Juliane, Tom Gian og Kathrin, 8. sep, 2011
Tusen, tusen takk for at dere brakte Lexie hjem til oss og at dere har tatt så godt vare på henne disse ukene! Har vært topp å følge dagboken deres, det gjorde at vi følte vi kjente Lexie allerede litt før vi traff henne. Vi har hatt en fantastisk dag, Lexie er utrolig søt og snill. Vi har vært på flere småturer idag, hun fikk sove litt mens barna var på skolen. Nå er det full rulle igjen; hun løper ved siden av løpegården til kaninene og vil leke; kaninene snuser litt men virker foreløpig litt redde :)
Vi har fått verdens beste hund!
E-post:
Skrevet av Snorre F, 6. sep, 2011
Jeg gleder meg veldig til dere kommer hjem, jeg har savnet dere veldig mye.
Jeg har vært i bryllup i helgen til noen i fammilien, og det hvar kjempe gøy.
Skrevet av Signe, 27. aug, 2011
Fikk vist ikke med "snakkeboble" under.
Sa bare at vi hadde besøk av vår andre skjønning i dag til i morgen, og Tango er LITT sjalu :-)
Skrevet av Signe, 27. aug, 2011
Hei dere to!
Leser i dagboken nesten hver dag - så her er vi helt oppdatert. Kjekt å lese at dere koser dere, høres virkelig ut som om alt går etter planen, og gratulerer til Livar og Kluivert - god begynnelse på jakten! Lille Lexie Har jo en god begynnelse også for å få jaktinstinktet inn med "morsmelken" - Hun er jo kjempeskjønn!! Kos dere videre og nyt middagen i kveld.

Nyeste kommentarer

23.08 | 10:32

Nye regler i 2017
https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nye-jaktregler-i-Sverige.aspx og linker her: http://svenskjakt.se/start/nagonstans-att-jaga/

mvh
Livar

22.08 | 13:49

Ønsker rypejakt Sverige 2017

04.05 | 18:01

Jeg tror det, av den enkle grunn at du da har dokumentert at du er
Kvalifisert til å jakte (får ikke løse jaktkort uten jegerprøve eller tilsvarende)

04.05 | 15:27

Hei, flott side. Er det noen som kan svare på om det er nødvendig å betale norsk jegeravgift når det kun er Sverige jeg jakter i?